Pasirinkite svetainės kalbą:
EN LT RU
Privatumo politika
Tarptautinė kačių paroda Vilniuje: informacija lankytojams
Data: 2011-09-26 17:51, skaityta: 2788

Šių metų spalio 1-2 dienomis Vilniuje, prekybos ir pramogų centro „Ozas“ (Ozo g. 18, Vilnius) trečiojo aukšto ekspozicijų salėse, vyks tarptautinė kačių paroda. Laukiami visi - tiek paprasti kačių mylėtojai, tiek profesionalūs felinologai, siekiantys pasisemti dar daugiau patirties.
Parodoje dalyvaus virš 200 kačių. Pamatysite pačių įvairiausių veislių - gausų britų trumpaplaukių ir Meino meškėnų būrį, taip pat Jūsų lauks tokios retenybės kaip Kurilų bobteilai, Nevos maskaradinė katė, sniego letenėlė ir kitos įspūdingos vėislės.
Renginio dalyvius vertins tarptautinės kategorijos FIFe teisėjai iš įvairių Europos valstybių:
- p. Marie Rihova (Čekija)
- p. Bette Lind (Danija)
- p. Wojciech-Albert Kurkowski (Lenkija)
- p. Eric Reijers (Čekija)
- p. Veikko Saarela (Suomija)
- p. Hans G. Lindberg (Švedija)
- p. Olga Komissarova (Estija)
Po atidžios ir profesionalios kačių ekspertizės bus išrinktos geriausios iš geriausių.
Ypatingas parodos akcentas – pirmąją parodos dieną (spalio 1 d.) vyksiantis „Mėlynakių kačių šou“. Mėlynakės katės – ypatingos, nes dauguma kačių veislių turi žalias ar gelsvas akis. Gražiausių akių savininkės bus apdovanotos! Atvykite ir išsirinkite savo favoritę.
Šioje tarptautinėje kačių parodoje ne tik smagiai praleisite savaitgalį, bet ir praplėsite savo akiratį - pamatysite pačių įvairiausių kačių - tiek jau spėtų pamilti, tiek retesnių ar Jums dar visai nematytų! O gal kuri nors veislė taip patiks, kad ir patys nuspręsite ateityje tokią įsigyti.
Dėkojame ir mūsų rėmėjams: parduotuvių tinklui „Kika“, pristatančiam pašarus „Purina Pro Plan“, gyvūnų globos ir kontrolės tarnybai „Nuaras“ ir spausdintuvus bei kitus kompiuterinius įrenginius gaminančiai įmonei „Epson“.

kates201110.jpg

Bilietų kainos:
Suaugusiems - 10 Lt.
Vaikams iki 12 metų - 5 Lt.
Šeimos komplektas – 25 Lt
Vaikams iki 5 metų - įėjimas nemokamas

Daugiau informacijos:
Telefonais: (8~37) 322333, (8~37) 324545,
Mob. telefonais: 8 615 40525
E-paštu: info@bubaste.lt, http://www.bubaste.lt

paroda_pakyla.jpg


Papildoma informacija lankytojams ir tėveliams:

Prašome Jūsų stebėti savo vaikus ir neleisti jiems be priežiūros lakstyti parodos salėje. Taip pat būkite atidūs bei neleiskite vaikams kaišioti pirštukų į kačių narvus, nes kai kurios katės parodos metu patiria stresą ir gali netyčia įdrėksti Jūsų vaikui. Fotografuoti kates leidžiama tik išjungus blykstę, prieš fotografuojant būtina gauti katės savininko leidimą (ne visos katės mėgsta fotografuotis).
Prašome Jūsų neperžengti atitvertos teisėjų zonos ribos - ji skirta tik parodos dalyviams, parodos organizatoriams ir teisėjams. Gerbkime vieni kitus.
Patariame Jums aktyviai bendrauti su parodos dalyviais, jie gali suteikti Jums neįkainojamai vertingos informacijos apie kačių auginimą, priežiūrą, dalyvavimą parodose.

Stenkimės kartu ir paroda taps gražia švente visiems!

Pagarbiai, parodos organizatoriai.

Registracija į LFD "Bubastė" kačių parodas
Carnilove
Acana
Churu
Parama beglobiams gyvunams

Nuotraukos
Daugiau nuotraukų »