Pasirinkite svetainės kalbą:
EN LT RU
Privatumo politika
Registracija baigta!
Data: 2009-03-24 13:46, skaityta: 1502

LFD “Bubastė“ praneša, kad 2009 kovo 20 d. baigėsi registracija į Tarptautinę kačių parodą Kaunas‘2009.

Šį paroda kaip ir Tarptautinė kačių paroda Vilnius‘2008 pasižymės vienų iš didžiausių dalyvių skaičiumi, kurie pristatys net 300 kačių. Primename, kad Tarptautinėje kačių parodoje Vilnius‘2008 varžėsi 322 katės.

pasiskyrstymas.jpg

Kaip ir visada aršiausia kova vyks III kategorijoje, joje šiais metais metai varžysis net 183 katės, gausumų pasižymės ir II kategorija, joje užregistruota 70 kačių. I kategorijoje varžysis 31 katė, o IV – 12 kačių. Taip pat į parodą užrezistruota viena Dono sfinksų veisles katė, tai kol kas FIFe preliminariai pripažintos veislės atstovė. Šiais metais į parodą užsiregistravo net 3 naminės katės, kas yra labai malonu, nes dažniausiai naminių kačių augintojai vengia išstatyti savo numylėtinius Tarptautinėse parodose.

aira.jpg

Norime priminti, kad parodos metu įvyks Specialus šou „Margučių šventė“ – puiki galimybė vėžlio kiauto spalvų kačių augintojams pademonstruoti savo nepaprasto grožio kates, o parodos lankytojams pamatyti jas visas vienoje vietoje.

Taip pat įvyks du, jau tradicija patapę konkursai tai Gražiausio narvelio ir vaikų piešinių konkursas Piešiu katę. Raginame parodos dalyvius ir lankytojus būti aktyviems ir dalyvauti šiose konkursuose.
 
Iki susitikimo parodoje!
Registracija į LFD "Bubastė" kačių parodas
Carnilove
Acana
Churu
Parama beglobiams gyvunams

Nuotraukos
Daugiau nuotraukų »