Pasirinkite svetainės kalbą:
EN LT RU
Privatumo politika
Kaune – vėl pavasario šventė!
Data: 2017-03-16 12:59, skaityta: 2939

Parodos tvarkaraštis

Prie upelio šaltinėlio Prisiskyniau katinėlių. O kad jie gyventų sočiai, Aš juos pamerkiau ąsoty Pasižiūriu kitą dieną – Jau kačiukai nori pieno. Katinėliai, katinai, Pamaitinsiu būtinai. (Paulius Širvys).

 

Kovo 18–19 dienomis Kauno miesto bei rajono gyventojus ir svečius džiugins nuostabus renginys – dvi dienas truksianti kačių paroda ir kačių šou! Renginio vieta – A. Stulginskio universitetas, Kauno r., Akademija, Universiteto g. 10c. Lietuvos felinologų draugijos „Bubastė“ surengtoje parodoje pamatysite apie 200 įvairiausių veislių kačių. Kačių pasaulyje įvyko lūžis – pastaraisiais metais mūsų šalyje buvusius populiariuosius Meino meškėnus vėl pralenkė britų trumpaplaukės, tad galėsite pamatyti jų neįprastai daug. Iš retai Lietuvos parodose matomų į šią parodą ne tik iš Europos bus atvežta egzotų, Kurilų trumpauodegių, oksikatų veislės atstovų. Na, o parodos puošmena ir lankytojų favoritu, manome, taps Selkirko ilgaplaukių reksų katės. Selkirko reksas – tai tarsi katė, apsivilkusi avies kailį. Šių ypač gero būdo, tarsi ką tik iš kirpyklos išėjusių ilgaplaukių garbanotų kačių garbanoti net ūsai.

Parodos dalyvių atitikimą standartams, jų paruošimą parodai ir charakterius vertins atsakinga komisija, tarptautinės felinologų federacijos (FIF‘e) teisėjai: islandas Marteinas Tausenas, suomė Ane Paluouoma, čekas Alfredas Vitičius Soojaritas, mūsų šalies atstovė Jurgita Gustaitienė.

Parodos dalyviai varžysis dėl žinomo dailininko ir kačių mylėtojo Edmundo Unguraičio specialiai šiai parodai sukurtų prizų.

 

Parodos lankytojai laukiami kovo 18–19 dienomis nuo 10 valandos. Bilietais bus prekiaujama parodos vietoje.

Bilietų kainos: suaugusiesiems 4,00 eurai; vaikams nuo 5 iki 12 metų ir pensininkams – 2,00 eurai; šeimos bilietas – 8,00 eurai.

Registracija į LFD "Bubastė" kačių parodas
Carnilove
Acana
Churu
Parama beglobiams gyvunams

Nuotraukos
Daugiau nuotraukų »